01 Kasım 2006

Tepemin tası

fena attı bu sefer!! kesin kararlıyım, bu çocuğa çiğemeyi ve yutmayı öğreteceğiz!! Dün akşam misss gibi mercimek çorbasının içindeki yıldız şehriyeleri bile yutmayıp ağzında tutunca verdim kararımı, ya öğrenecek ya öğrenecek, yok öğrenmeyecekse de aç aç dolaşacak. Sabah evden çıkarken teyzemize de tembihledim, acımıyacaksınız, en fazla yarım saat uğraşın yemek yedirmek için, yemiyorsa kaldırın önünden dedim. Bakalım ne kadar başarılı olabileceğiz..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben hic bilmiyodum Pori'nin bu huyunu. Bora'dan sonra cok sasirdim. Hatırlıyo musun bizim en eski evde bora'ya koca bi karpuz vermistin agzina, neset'le şok olmustuk:)))))))))))))))

BoriPori dedi ki...

Ay sorma nazan yaaaa, hele de bora gibi lüp lüp yutan bir çocuktan sonra 1 saat yemek yedirmeye çalışmak acaip sinirimi bozuyorL sonunda dönüp dolaşıp bahadır’ın lafına gelicem galiba, aç bırak bak nasıl yiyecek diyor..

mom dedi ki...

bizdede farkli bir cesidi olan buyuk lokmalari yutamam sorunu var, damagina yapisinca lokma hemen ogurmeye basliyor igne deligi kadar bogazi var sanirim:)ah ah gecti omrumuz:))

Adsız dedi ki...

caaaaaaaaaaaanıım
kızzzzz
korolmayasica
biz haber vermeden wc ye gitmiyoruz sen neler yapmissin.
yuhh

optum
pandan